Bøger - Himmelheltene

Bøger

 

EN HELT NY TYPE BØRNEBOG

Et magisk børneunivers om personligt lederskab, så alle børn og voksne kan blive helten i sit eget liv! Vi er alle forbundne og alt er energi. Dét lærer Sia om af Den magiske sten, mens hun er i en sorgproces efter at have mistet sin elskede hund Rex.

NY VIDENSKAB

Fortællingen og bogens redskaber hviler på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysisk omsat til personligt lederskab i børnehøjde - og formidler budskabet ud fra en dyb sammenhæng mellem krop, sind og ånd.

Bogen handler om livsmestring i bred forstand. Det handler om at kunne mestre sine tanker og følelser, så man bliver “dygtig” til at manifestere sit drømmeliv og udleve sit livsformål. Alle kender tyngdeloven, men der findes andre knapt så kendte lovmæssigheder. Loven om tiltrækning er én af dem. Himmelhelt-universet ønsker at udbrede dem på en eventyrlig måde, så alle børn kan mestre livet med lethed og meningsfuldhed.

GAVEIDÉ

Vi håber, at bogen her kan blive ethvert hjems bibel om personligt lederskab for børn - om dét at mestre sine følelser.
Jo før vi lærer det, jo bedre. Måske har du én, du har kær, som du har lyst til at begave?

FORESTIL DIG EN VERDEN,
HVOR ALLE HAR FUNDET DEN INDRE FRED...

Vi tror på, at det vil afspejle sig i den ydre verden. Og dét er tiltrængt! Bogen er lavet i et samarbejde imellem Eva Ehler, der er grafiker, Illustrator, healer og børnebogsforfatter & Susanne Frandsen, der er udover at være forfatter til bogen her også er forfatter til bogen "'Direktørmanualen - ledelse fra hjertet", gennembrudscoach, inspirerende foredragsholder, passionstestfacilitator, ledelsesudvikler og healer.

02_sia_og_den_magiske_sten_a02_sia_og_den_magiske_sten_b