fbpx
 

HVORFOR HIMMEL HELTENE?

Det startede ved Vesterhavet til lyden af bølgernes brusen Her havde Susanne og Eva en walk and talk ved et event, hvor Susanne havde holdt sit foredrag ”Fra knokleri til flow”, som handler om rejsen fra et performancedrevet liv til et passionsdrevet liv.

Eva var nysgerrig på Susannes fantastiske viden om sammenhænge i universet og menneskets evne til selv at skabe et passioneret liv ved at anvende den nyeste viden om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik.

Kort efter tog Eva en passionstest hos Susanne, og kontakten blev udbygget. Herefter begyndte Eva at trylle i sit liv.

En dag erfarer Eva via Facebook, at Susanne har undervist i sin datters 1. klasse om, hvordan man kan mestre sine tanker og følelser. Eva griber telefonen. Kort efter mødes de to kvinder til en snak om, hvordan de kan bringe himmelen ned på jorden ved at udbrede Susannes værktøjer i smukt selskab med Evas illustrationer og evner for visuel kommunikation.

Sammen har de to stiftet forlaget Heaven Heroes (for ja, vi har også internationale planer), der er en paraply over en lang række af planlagte udgivelser af børnebøger, der kommer til at handle om, hvordan man mestrer sine tanker og følelser og dermed skaber fundamentet for det gode børne- og voksenliv.

Det handler om at blive bevidst om den power, vi hver især har. Vi er tryllekunstnere, der selv skaber vores eget liv.

Bøgerne henvender sig til børn i alderen 6-12. Vi drømmer om, at dette univers vokser sig stort og vil være med til at nedbryde nogle af de kasser, vi får puttet os selv og andre i - igennem livet.

Universet henvender sig også til de voksne, som efterhånden har arbejdet en del med sig selv og som længes efter noget materiale, de kan dele med børnene i deres liv.

Ved at støtte udgivelsen ”Sia og Den magiske sten” er du medskaber af en virkelighed, hvor vi sammen får skabt en masse små og store Himmel Helte. Fordi alle har fortjent at føle sig som en helt i eget liv. Til at forankre viden yderligere har vi også lavet en malebog og flere støtteværktøjer kommer til.

Støt udgivelsen af Sia og Den magiske sten ved at udfylde formularen nedenfor.

 

MÅLET ER AT INDSAMLE 30.000 kr TIL AT DÆKKE TRYKUDGIFTER

Du støtter udgivelen ved på forhånd at købe et eller flere eksemplarer af bogen. Bogen vil i handlen komme til at koste 250 kr. Men du skal kun give 200 kr. i afhentningspris, når du støtter bogen ved at købe den på forhånd. Når bogen er trykt vil et signeret eksemplar enten ligge klar til dig eller blive sendt til dig, hvis du vælger det. Her tillægges porto.

 
02_sia_og_den_magiske_sten_a02_sia_og_den_magiske_sten_b