Baggrund - Himmelheltene

Baggrund

 

HVORFOR HIMMELHELTENE?

Det startede ved Vesterhavet til lyden af bølgernes brusen. Her havde Susanne og Eva en walk and talk ved et event, hvor Susanne havde holdt sit foredrag: ”Fra knokleri til flow”, og handler om rejsen fra et performancedrevet til et passionsdrevet liv.

Eva var nysgerrig på Susanne's fantastiske viden om sammenhængene i universet og menneskets evne til selv at skabe et passioneret liv ved at anvende den nyeste viden om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysik.

Kort efter tog Eva en passionstest hos Susanne, og kontakten blev udbygget. Herefter begyndte Eva at trylle i sit liv.

Eva havde noget på hjerte og ville skrive en børnebog nr. 2. En dag erfarer hun via Facebook, at Susanne har undervist i sin datters 1. klasse om, hvordan man kan mestre sine tanker og følelser. Eva greb telefonen. Kort efter mødtes de to kvinder til en snak om, hvordan de kunne bringe himmelen ned på jorden ved at udbrede Susannes værktøjer i smukt selskab med Evas evne til at skabe fortællinger både i tekst som i hendes illustrationer.

Sammen har de to stiftet forlaget Himmelheltene, der er en paraply over en lang række af planlagte udgivelser af børnebøger, der kommer til at handle om, hvordan man mestrer sine tanker og følelser og dermed skaber fundamentet for det gode børne- og voksenliv.

Det handler om at blive bevidst om den power, vi hver især har. Vi er tryllekunstnere, der selv skaber vores eget liv.

Bøgerne henvender sig til børn i alderen 6-12. Vi drømmer om, at dette univers vokser sig stort og vil være med til at nedbryde nogle af de kasser, vi får puttet os selv og andre i - op igennem livet. Og såmænd også dem, der rejser i vores slægters slægt.

Universet henvender sig også til de voksne, som efterhånden har arbejdet en del med sig selv og som længes efter noget materiale, de kan dele med børnene i deres liv.

Ved at købe ”Sia og Den magiske sten” er DU medskaber af en virkelighed, hvor vi sammen får skabt en masse små og store Himmelhelte. Fordi alle har fortjent at føle sig som en helt i eget liv. Til at forankre bogens viden yderligere, har vi også lavet en malebog og flere støtteværktøjer kommer til.

da_DK