Støt udgivelsen - Himmelheltene
 

EN HELT NY TYPE BØRNEBOG

Et magisk univers om personligt lederskab, så alle børn og voksne kan blive helten i sit eget liv! Vi er alle forbundne og ALT er energi. Det lærer Sia om af Den magiske sten, mens hun er i en sorgproces efter at have mistet sin elskede hund Rex.

NY VIDENSKAB

Fortællingen og bogens redskaber hviler på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysisk omsat til personligt lederskab i børnehøjde - og formidler budskabet ud fra en tanke om at krop, sind og ånd hænger uløseligt sammen.

BOGEN ER UDKOMMET

Bogen ER udkommetl, og du kan støtte Himmel Helt universet ved at købe ét eller flere eksemplarer. Måske er det årets julegaveidé? Vi håber i hvert fald, at det kan blive ethvert hjems bibel om personligt lederskab og dét at mestre sine følelser. Vores følelser er nemlig vores indre GPS her i livet, så uden en solid kontakt til dem er vi fortabte og kan miste retningen i livet. Jo før vi lærer det, jo bedre.

FORESTIL DIG EN VERDEN,
HVOR ALLE HAR FUNDET DEN INDRE FRED...

Vi tror på, at det vil afspejle sig i den ydre verden. Og dét er tiltrængt! Bogen er lavet i et samarbejde imellem Eva Ehler, der er grafiker, Illustrator, healer og børnebogsforfatter & Susanne Frandsen, der også er forfatter til bogen "'Direktørmanualen - ledelse fra hjertet", gennembrudscoach, inspirerende foredragsholder, Passionstest Facilitator, ledelsesudvikler og healer.

ROSER FRA EVA ANDREA, Forfatter og spirituel lærer

“En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre.”

Støt bogen 'Sia og Den magiske sten' ved at udfylde formularen nedenfor.

 

MÅLET ER AT INDSAMLE 35.000 kr TIL AT DÆKKE TRYKUDGIFTER

Du støtter udgivelen ved på forhånd at købe et eller flere eksemplarer af bogen. Bogen koster 250,- kr og når bogen er trykt vil et signeret eksemplar enten ligge klar til dig eller blive sendt til dig, hvis du vælger det. Her tillægges porto.

 
02_sia_og_den_magiske_sten_a02_sia_og_den_magiske_sten_b