Udtalelser - Himmelheltene

Udtalelser

Sia og Den magiske sten

 

Da Sia mister sin elskede hund Rex, begynder en lang rejse. Hun møder en magisk sten, der åbner døren til et eventyrligt univers. En verden med drager, der spyr ild, prinsesser, der græder tårer i spandevis og en muldvarp, der føler sig helt forkert i mødet med en flok vigtige valmuer.

Sia finder ud af, hvad følelser i virkeligheden er, og hun lærer, hvordan hun kan træne sine tanker, så hun bliver glad. Hun lærer også, at alting er en slags energi, og hvordan hun kan mestre den. Til sidst bliver alting godt igen, men først må hun, som alle andre helte, gå så grueligt meget igennem.

 • Det er den bedste børnebog, jeg har læst med min datter !❤️ hun fik den i fødselsdagsgave, og den er slidt i stykker😊den beskriver følelser så billedligt og smukt, så alle børn kan forstå, at alle følelser er ok, de skal bare lige finde ud af, hvad de betyder og hvorfor❤️, den er så smukt illustreret og så skønt fortalt, og den får 5 stjerner ud af 5 herfra. Har du svært ved at tale følelser med dit barn, eller omvendt, så er denne bog det bedste redskab🙏 En fantastisk julegave eller kærlighedsgave eller hvad du ønsker- vi giver den som gave til dem med børn, og den glæder hver gang😊❤️ - så bare tak❤️
  Helle Buhl Amdisen
  Mindadvisor i positive tankemønstre, forfatter, coach og terapeut.
 • Lars Muhl
  Mesterlig og dybt anbefalelsesværdig. Jeg er helt og aldeles vild med Sia og Den magiske sten. Når jeg har besøg af børn (i stort set alle aldre) er det denne bog de griber ud efter blandt mange andre børnebøger. Man mærker det allerede når man åbner bogen – der er tale om høj kvalitet. Der er tale om en på alle måder magisk børnebog. Har du børn og børnebørn, så vent ikke – køb den nu!
  Lars Muhl
  Forfatter, mystiker og musiker
 • Det er nu over 100 år siden vores vestlige verdensforståelse tumlede rundt. Med Albert Einstein indvarsledes en ny tilværelsestydning. Kun langsomt er den nået dybt ned i folkehavet. Med 'Sia og Den magiske sten' er der givet et forløsende bud på, hvordan et liv og en livstydning kan se ud i denne nye kosmologi.
  Gamle temaer som livsmestring og personlig dannelse får her ny aktualitet. Som en gammel ’boomer’, der sidder lidt for fast i den gamle tids dogmer, er jeg glad for, at en så smukt illustreret og viis bog er tilgængelig for en ny generation. Børnene behøver ikke sidde fast i en gammel fortælling om arv og miljø. Der er en mulighed for at lade et større Liv være gældende. Det er godt nyt til såvel unge som gamle. Så hvad med at læse den sammen?
  Peder Poulsen
  Præst
 • “Mine” børnehavebørn er som tryllebundet, når jeg læser højt fra Sia og den magiske sten. De elsker historien, fordi den taler lige ind i hjertet på både børn og voksne, og er fuld af de mest vidunderlige billeder. Børnene forstår helt intuitivt, hvad historien handler om på et dybere plan - og kan virkelig relatere den til sit eget liv.
  Nogle gange sidder vi også bare og kigger på billederne, og det giver ALTID anledning til dybe og vigtige snakke om, hvad der er på spil i børnenes liv, deres oplevelser, hvad de er optagede af, kede af, vrede over osv.
  Jeg oplever, at bogen har været medvirkende til, at jeg som pædagog får en endnu tættere tilknytning til børnene, og kan hjælpe børnene …
  - nogle børn har brug for hjælp og værktøjer til at tæmme den indre drage.
  - nogle børn har brug for hjælp til at skifte kanal på den indre radio, så de ikke kommer til at flytte ind i en bestemt følelse.
  - nogle børn har brug for hjælp til at mærke sig selv og sine grænser og give udtryk for ønsker, behov og sine ja’er og nej’er.
  - Og i alle ovenstående eksempler gør det sig gældende, at jeg sammen med børnene har fået en fælles referenceramme og et fælles sprog omkring følelser, energier osv. Med udgangspunkt i bogen - og den pædagogiske læreplan, har vi lavet et lille projekt ud af det og …
  • Malet vores egne magiske sten
  • Malet selvportrætter, der illustrerer forskellige følelser
  • Lavet børneyoga, hvor vi har forvandlet os til figurerne i bogen og arbejdet med at mærke de forskellige frekvenser på følelsesskalaen - og lavet “tanketræning” i form af forskellige åndedrætsøvelser og meditationer, samt arbejdet med pædagogisk massage.
  Jeg ser også, at bogens univers og temaer bliver en del af børnenes rollelege.
  Jeg er meget begejstret for bogen og anbefaler bogen til alle pædagoger i dagtilbud og skoleverdenen, der ligesom jeg drømmer om en verden, hvor børn - ligesom Sia i bogen - finder ud af, hvad følelser i virkeligheden er, og hvordan man kan træne sine tanker, så man bliver glad, og lære, at alting er en slags energi, og hvordan man kan mestre den.
  Faktisk anbefaler jeg bogen til alle pædagoger, lærere, terapeuter, mødre, fædre, bedsteforældre og andre, der har noget på hjerte og vil gøre en forskel i børns liv - og bidrage positivt til børns udvikling og trivsel.”
  Janina Johansen
  Mor til Josefine (2014) og Nanna (2007) ❤️ Pædagog ❤️Børneyogalærer ❤️ Massageterapeut ❤️
 • Jeg kan ikke sige andet end LÆS DEN ❤️ læs den for dine børn, læs den med dig selv, læs den for dine venner, læs den for din partner, læs den som familie. 📖
  Bogen ”Sia og Den magiske sten” af Eva Ehler og Susanne Frandsen fra Himmelheltene - et magisk univers om personligt lederskab i børnehøjde får 5 skinnende stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟 af tvillingerne Almina & Isabella 5år og mor og far. Ja af hele familien. 🙏
  Hvordan kan en børnebog ramme så bredt og smukt på én gang? Vi er overvældede af følelser, glæde og inspiration.
  Det er en af de mest fantastiske bøger jeg nogensinde har læst med vores piger. Vi er fuldstændig på bølgelængde med indhold, budskab og de smukke illustrationer. WOW en bog ❤️
  På magisk vis kommer vi omkring følelser vi alle kender til, glæde, lykke, vrede, sorg, tristhed, skam og savn. Vi følger pigen Sia der har mistet sin hund og som i nuet har svært ved at se nogen vej ud af sorgen. Sammen med Sia og hendes magiske sten bliver vi ført igennem de mest fantastiske historier, der i virkeligheden handler om tanker og følelser og hvordan vi kan lære vores børn at være deres egne tanketryllekunstnere.
  I de magiske historier og eventyr som Sia kommer ud på, får vi sat følelser og tanker i børneperspektiv og gennem fordybelse i bogen, kan du sammen med dine børn gå på opdagelse i deres indre og lære dem at mestre følelsernes energier og kraft.
  Vi har brugt bogen til gode dialoger med pigerne (og hinanden) og vi har læst den over flere dage for at arbejde med de essentielle energier der driver vores følelser i hverdagen i både gode og udfordrende situationer.
  Tak for en magisk børnebog der rammer dybt ind i hjertet og får tankerne til at arbejde på den mest fantastiske måde. ❤️ Vi sender de varmeste anbefalinger til både stor og små.
  Tulle Sølyst Jeberg
  En rejse i børnehøjde
 • Et fantastisk arbejde i har lavet. ❤ Den er skøn ❤
  Mette Holm
  Autoriseret Psykolog
 • Ideen om at give børn redskaber til at blive et med sig selv, er helt fantastisk, og jeg synes, at vi skylder alle vores børn, at give dem disse redskaber. Funktionalitet: 5 ud af 5 Min datter kunne ikke få nok af bogen. Hun bruger udtrykkene fra bogen. F.eks. når hun har været vred, siger hun “jeg blev en drage mor. Og en drage kan være svær at tæmme”. Isabella har virkelig taget godt imod budskaberne. Lige i øjeblikket har hun det hårdt i skolen og jeg er helt sikker på, at bogen har givet os nogle redskaber til, at Isabella kan komme ud med sine følelser på en rigtig måde og ikke føler sig forkert, selvom at hun har det svært. Kvalitet: 5 ud af 5 Kvaliteten er god. Gode og sjove tegninger som hjælper barnet med at forstå følelserne, der beskrives. Tegningerne fik min datter til at smile. Specielt den flyvende hund med vinger synes hun var rigtig sjov. De andre tegninger i bogen illustrerer følelserne som beskrives i bogen rigtig fint. Såsom en tegning af Sia, hvor hun står og indstiller sin “radio” fra maven. Pris: 5 ud af 5 Prisen er helt i orden og ligger i samme prisklasse som andre børnebøger. I betragtning af hvad Sia og den magiske sten giver barnet og forældrene af redskaber, synes jeg at det er en ganske fin pris. Læs andre anmeldelser her. 
  Ditte
  Blogger & Momstertester
 • Med min baggrund som dansklærer, fandt jeg bogen interessant i flere sammenhænge. F.eks. kunne den bruges som en multimodaltekst i en skolesammenhæng. Jeg havde dog for øje, at det var mine egne børn, som skulle have nytte af den. Efter, at vi har læst den, snakket om de temaer, der optræder i den, og efterfølgende brugt malebogen, har jeg skrevet en anmeldelse af bogen ud fra følgende punkter: Funktionalitet: 4 ud af 5 Idéen bag bogen og tanken om, at gøre børn helten i deres eget liv er god. Min søn på 8 år slugte alle ord, der blev læst for ham, han stillede reflekterende spørgsmål til bogens problematikker, og måden disse blev løst på. Bogen kommer med et godt budskab. Den sætter de følelser, som de fleste børn går med i perspektiv, og den kommer med forslag til løsninger og tacklinger af hverdagsfølelser og/eller problematikker i et børneperspektiv. Kvalitet: 4 ud af 5 Bogen er lavet i en god kvalitet. Den kan holde til at blive læst mange gange. Jeg kunne dog ønske, at der var farver på alle billeder i bogen. Bogens indholdsmæssige kvalitet, er som beskrevet ovenfor rigtig god. Pris: 3 ud af 5 Jeg synes umiddelbart, at prisen er en smule høj. Jeg ville ikke selv købe den til den pris. Den er dog alle pengene værd, når man har læst den og fundet ud af, hvad den indeholder. Du kan læse andre anmeldelser her. 
  JOHANNE
  SKOLELÆRER & MOMSTERBLOGGER
 • Allerede første aften var min datter og jeg fuldstændig opslugte af bogen og elskede den begge to. Den følgende dag var hun i fuld gang med den tilhørende malebog. Funktionalitet: 5 ud af 5 Det er en helt fantastisk idé at give sine børn redskaber til at blive helten i eget liv. Specielt hvis man har et barn, som måske ikke passer helt ind i de normale “rammer”, som mit barn ikke gør. Jeg oplevede, at min datter let kunne relatere til Sia's tanker og følelser i historien og kunne grine af billedsproget. Kvalitet: 5 ud af 5 Bogen er super lækker at læse i, papirmaterialet er tykt, billederne er flotte og gode, og helt fantastisk at billederne fra bogen kan farvelægges i malebogen. Pris: 5 ud af 5 Bogen er helt sikkert prisen værd, fortællingen rammer lige ind i hjertet – og man ligger tydeligt mærke til, at der er lagt tid og kærlighed i billederne. Vi giver den vores bedste anbefalinger med på vejen! Læs andre momsterbloggeres vurdering her.
  REBECCA, DATTER 7 ÅR
  BLOGGER OG MOMSTER TESTER
 • En fuldkommen magisk børnebog, der taler lige ind i hjertet. Drømmer du om, at dit barn opdager sin skaberkraft og livsenergi, har du nu en vidunderlig hjælper ved hånden. Ny viden og ældgammel visdom forenes i bogen til et fortryllende og letforståeligt vejkort - ind i vores dybe forbundethed med os selv og alting. Sikken en funklende gave til verdens børn og forældre.
  EVA ANDREA
  Forfatter og spirituel lærer
 • "Bogen gjorde et stort indtryk på min mindste datter, så meget, at hun flere gange græd, da hun kunne genkende de følelser, som bliver omtalt og de billedelige forklaringer i forhold til følelser. Hun har det selv lidt svært og har en knude i maven. Den arbejder vi nu med igennem de værktøjer bogen giver os. Samtidig så jeg Susanne's online foredrag og fik 15 minutters gratis coaching fra hende. Jeg er klar og åben på at ændre min måde at tænke om mig selv og mine omgivelser, og ændre min tankegang til positive ting om mig selv, og ændre min datters syn og tanke omkring sig selv."
  BEKKA LOUISE
  BLOGGER OG MOMSTER TESTER

Mira og Mikkel - Jordens sang

 

Mira skal på sommerferie hos sine bedsteforældre og her møder hun naboens barnebarn, Mikkel. Gennem en magisk portal havner de i "Det glemte land", hvor de møder Moder Jord, der har brug for deres hjælp til at hæve en forbandelse. For at redde både hende og naturen omkring dem, skal de skaffe et hår fra Den hvide ulvs hals, og samtidig plante helhedens frø i dens indre. Rejsen til ulvebjerget bliver lang og fuld af oplevelser, men heldigvis får de to rejsende hjælp fra magiske væsner, der udvikler dem og hjælper dem med at overvinde deres frygt.

Mira og Mikkel er en bog om venskab, mod, hjælpsomhed, og om at blive dragerytter, grøn shaman og en del af jordens vogterskab.

 • “Det er en fejende flot fortælling med store dybder, megen humor, ungdommelig gnist og smuk skildring af forunderlige væsener og tilstande i den eventyrlige virkelighed.”
  Søren Hauge, 60 år.
 • "Spændende, Sjov og fantasifuld. Jeg er glad for at det er en dreng og en pige der arbejder sammen. Synes også at det er meget fedt at de begge får en drage for ellers bliver den anden jo misundelig. Det Er en virkelig god børnebog."
  Alia på 10 År
 • Personligt tænker jeg over hvilket vidunderligt spirituel menneske du er, for at kunne skrive så smukt og sandt. Ville ønske bøgerne ville blive læst i folkeskolen, så børn tidlig lære at forstå de er gode nok som de er. Hvilket bogen så fint direkte og indirekte fortæller. Set fra min datters synspunkt, og i forhold til sidste bog, Sia og Den magiske sten, er denne her måske teknisk svære at forstå, så som navne og begreber de endnu ikke forstår, dog har hun ofte leet af sproget, som Mikkel bruger, det kan hun relatere til også hans noget skeptiske syn på livet i forhold til Mira. Vi tager faktisk begge 2 Miras glade og positive livssyn til os i hverdagen, som vi fortæller hinanden "Der skal måske lidt mere Mira energi til."
  Christina Piechnik
 • “Det er en superskøn bog, som behandler rigtig mange gode temaer i et skønt humør og et dejligt sprog.”
  Emilie Schmidt Præstholm, 10 år.
 • “Jeg kan rigtig godt leve mig ind i Mikkels drengeverden.”
  William Sul, 9 år.
 • “Jeg synes, det er en meget medrivende bog til børn, der indeholder nogle vigtige budskaber om at bygge broer, overvinde og acceptere frygten, være sig selv og lytte til sit indre kompas.”
  Sandra Sul, Mor til William Sul.
 • Bogen er spændende og man får tydelige billeder i hovedet af de omgivelser Mira og Mikkel er i. Det er en historie som har flere lag og det giver anledning til flere snakke. Det er en god kvalitet ved bogen og vi har haft en del snakke om venskab, følelser og frygt og om hvodan man kan håndtere sin frygt, og at frygten nogen gange ikke behøver at være farlig, og at man godt kan overvinde sin frygt.
  Anita (mor) og Mikkel 9 år
 • Eva Ehler har igen skrevet en perle af en bog, som på mange niveauer tryllebinder og omfavner læseren i en magisk verden, som samtidig har så mange paralleller til den virkelige verden. Selvom emnet på sin vis er ”dystert”, bliver det beskrevet på en smuk og nænsom måde og man føler sig velkommen i personernes indre verden og deres udvikling er spændende at følge. Den niårige og jeg glædede os til hver aften at følge Mira og Mikkel i deres indre og ydre rejse og kan stadig refererer til dele i bogen, hvis vi snakker om andre hverdags ting i vores hverdag – både mht føleleser og klimaproblematikker. Den snart 9 årige her i huset er klar til at være grøn shaman og tage vare på vores jord.
  Karina (mor) og Thomas 12 år
 • “Jeg er helt vild med din historie og din fantasi! Jeg synes, det er et virkelig spændende eventyr! Jeg var opslugt af bogen fra start til slut. Du har en spændende måde at bruge sproget på. Dine billeder gør det levende, og man ser meget tydeligt for sig, hvad du mener.”
  Signe Thomsen, 33 år.
 • Bogen er ikke bare god, den er vildt spændende. Laura (vores datter på 9 år) mener at den er for spændende, det er rigtig svært at ligge den fra sig når man er begyndt. Historien er rigtig god og hænger godt sammen og samtidig dejlig omskiftelig, så den hverken bliver forudsigelig eller kedelig. Du har helt sikkert fået en kæmpe fan i Laura, hun vil have fat i alle dine bøger, helst i signeret tilstand. Vi har kigget rigtig mange gange på forsiden, faktisk hver gang vi har mødt en ny verden, person eller et væsen. Vi har fundet ud af at der er rigtig mange detaljer der er med på forsidebilledet, og det har været rigtigt godt at kunne gå tilbage til billedet flere gange. Rigtig god detalje. Vi synes det er en dejlig følelsesmæssig rejse Mira og Mikkel er ude på, de komplimenterer hinanden rigtigt godt. Mikkels tvivl og virkeligheds syn samt Miras gå-på mod og fantasi er beskrevet på en super god måde, uden at det virker for pædagogisk. Det bliver bare en naturlig del at helheden i historien.
  Anja (43 år) og Laura (9 år)
da_DK