Himmelheltene | Personligt lederskab i børnehøjde
 

EN HELT NY TYPE AF BØRNEBØGER

Et magisk børneunivers om personligt lederskab, så alle børn og voksne kan blive helten i eget liv! Vi er alle forbundne og ALT er energi. Dét vidste både Einstein og Tesla. Dét lærer Sia om af Den magiske sten, mens hun er i en sorgproces efter at have mistet sin elskede hund, Rex. Og dét lærer Mira og Mikkel, da de besøger alfernes verden for at redde Morder Jord.

NEW SCIENCE

Fortællingerne og bøgernes redskaber hviler på den nyeste videnskab om hjerne, hjerte, epigenetik og kvantefysisk omsat til personligt lederskab i børnehøjde - og formidler budskabet ud fra en forståelse af, at krop, sind og ånd hænger sammen.

Bøgerne handler om livsmestring i bred forstand. Det handler om at kunne mestre sine tanker og følelser, så man trives og bliver “dygtig” til at manifestere sit drømmeliv og kan udleve sit livsformål. Alle kender tyngdeloven, men der findes andre knapt så kendte lovmæssigheder. Loven om tiltrækning er én af dem. Himmelhelt-universet ønsker at udbrede dem på en eventyrlig måde, så alle børn kan mestre livet med lethed og meningsfuldhed.

IMAGINE A WORLD, WHERE EVERYONE HAS FOUND THEIR INNER PEACE ...
HVOR ALLE HAR FUNDET DEN INDRE FRED...

Vi tror på, at det vil afspejle sig i den ydre verden. Og dét er tiltrængt!


VORES BØGER

Et magisk børneunivers om personligt lederskab, så alle børn og voksne kan blive helten i eget liv! Vi er alle forbundne og ALT er energi. Dét vidste både Einstein og Tesla.

Book Praise

Sia og Den magiske sten er mesterlig og dybt anbefalelsesværdig. Jeg er helt og aldeles vild med Sia og Den magiske sten. Når jeg har besøg af børn (i stort set alle aldre), er det denne bog, de griber ud efter blandt mange andre børnebøger. Man mærker det allerede, når man åbner bogen – der er tale om høj kvalitet. Der er tale om en på alle måder magisk børnebog. Har du børn og børnebørn, så vent ikke – køb den nu!

Lars Muhl

Mira og Mikkel - Jordens sang er er en fejende flot fortælling med store dybder, megen humor, ungdommelig gnist og smuk skildring af forunderlige væsener og tilstande i den eventyrlige virkelighed.”

Søren Hauge

Hesten, Pigen og Snottrolden af Forfatter og illustrator Eva får 5 gyldne stjerner. WOW en fantastisk børnebog om venskab, hjælpsomhed, glæde og det at turde udfordre sig selv og springe ud af sin tryghedszone. De gode forslag til dialogisk læsning er genialt lavet, det giver eventyret endnu mere dybde. Vi kan varmt anbefale denne skønne bog, hvor du kan få en hyggelig læseoplevelse sammen med dit barn.

Tulle Sølyst Jeberg. En rejse i børnehøjde

VORES MALEBØGER

Flotte malebøger, der integrerer bøgernes budskaber.

Sia and the Magic Stone - Coloring book


A GREAT COLORING BOOK,
THAT INTEGRATES THE MESSAGES OF THE BOOK

The coloring book 'Sia & the Magic Stone' takes you on an adventurous journey into Sia's marvelous universe. It's a world of dragons spewing fire, princesses crying tears in buckets, cute puppies and a mole feeling completely wrong in the face of a bunch of important poppies.

The 24 drawings in the coloring book are hand-drawn, which gives a special texture and softness to the drawings. The small dots in the drawing act as natural shading when painted with ink.

The book has a special glue edge, which means that the drawings can be gently torn out and hung on the wall.

Mira og Mikkel - Jordens sang - Malebog


A GREAT COLORING BOOK,
THAT INTEGRATES THE MESSAGES OF THE BOOK

Denne malebog består af 20 håndtegnede tegninger og egner sig til fordybelse for både børn, unge og voksne. Til malebogen kan købes bogen Mira og Mikkel Jordens sang – En bog om at blive dragerytter, grøn shaman og redde Moder Jord. Malebogen skaber fordybelse omkring det magiske univers i bogen.

Tegningerne fra Mira og Mikkel – Jordens sang, tager dig med på en eventyrlig rejse ind i et forunderlige univers i Det glemte land. Det er en verden med drager, alfer, shamaner, vanvittige ulve, Moder jord og en virkelighed, der er noget helt andet end Mira og Mikkel ellers kendte til.

Bogens sider er perforeret, så de enkelte sider nænsomt kan rives ud og hænges op på væggen.

en_GB